Хотел "Арсенал" - Несебър
хотелът е разположен на южния несебърски плаж до красивите екзотични дюни. хотелският комплекс разполага с паркинг и детска площадка. разположението му (на 50 метра от плажната ивица) го прави предпочитан от наши и чужди туристи.

    Хотел "Арсенал"
   
  Хотелът е на 14 етажа и разполага с двойни, тройни стаи и апартаменти. Стаите са с нова алуминиева дограма, нов санитарен възел и ново хотелско обзавеждане (включващо самостоятелен санитарен възел, сателитна телевизия, минибар, румсервиз, телефон, тераса и хладилник). Общият брой на леглата е 250. Двойните стаи са 78, тройните - 26, а апартаментите - 4. Обектът работи от Май до Септември, а обслужването е на Английски и Руски език.

    Гостите на хотела могат да ползват ресторантската база, в която се предлага свободно и столово меню. В комплекса има кафе-аперитив с богат асортимент от качествени алкохолни, безалкохолни и тонизиращи напитки, TV салон и електронни игри.  За всички гости на хотела ще бъде удоволствие да се разходят из стария Несебър, който е исторически паметник на културата, съхранил неповторимата атмосфера на стари времена.

  В близост до комплекса има автобусна спирка, магазини, обществен плаж, поща, интернет клуб, стоянка за такси, развлекателни заведения, места за отмора и освежаване.

Удобства


Хотел, квартира, комплекс

ресторант рум-сервиз

Настаняване

Климатик Самостоятелен санитарен възел Телевизор Телефон Мини бар / хладилник Тераса

Стаи

Двойна стая Тройна стая Апартамент
Информация:
Последна актуализация: 11.06.2013
Посещения: 20515
© 2007-2018 Почивка на море в Несебър с bgNesebar.com